Maailmanlaajuinen toimitus

Haku

Haku

Tiedot

Sivun sisältö:

1.Tietosuoja

2. Käyttöehdot

3. Maksutavat

4. Toimitustietoa

5. Meistä

Tietosuoja

EU: n yleisen tietosuoja-asetuksen (GDPR, 2016/679) tiedot tietosuojaseloste. Tietosuojaseloste sisältää myös henkilötietojen (523/1999) 10§: n mukautetut rekisteriselosteen tiedot.

Aqua Nomad - MoodFF oy on sitoutunut suojaamaan yksityisyydensuojaa ja haluamaansa tietoja kaikesta toiminnasta. Tässä tietosuojaselosteessa kerromme, haluttuja tietoja voidaan kerätä sinusta tilatessasi tuotetuotteista tai yhteyttä meihin jokaisen asiakaspalvelun kautta, sekä mitä tahansa tarkoituksenmukaista tietoa käyttää. Asiakkaan on hyväksyttävä tämä tietosuojaselosteen ehdotus ennen verkkokaupasta tilaamista.


1. Rekisterinpitäjä

Aqua Nomad - MoodFF Oy

Y-tunnus 3010881-3

c/o Tilkas Oy

Kidekuja 2

88610 Vuokatti



2. Rekisteriasioista vastaava taho

Tietosuojasta ja henkilötietojen käsittelystä voi kysyä lisää sähköpostilla:

info@aqnomad.fi



3. Rekisterin nimi

Aqua Nomad asiakasrekisteri



4. Rekisterin käyttötarkoitus

Rekisteröityjä seuraavia käyttötarkoituksia:

- Asiakkuuden ylläpito, kuten tilausten käsittely, toimitus, takuuasiat ja laskutus
- Verkkokaupan kehittäminen, hallinnointi ja käyttökokemuksen hoito
- Asiakasviestintä, markkinointi ja markkinoinnin kohdentaminen


    Henkilötietojen käsittelyssä on huomioitu EU: n yleiset tietosuoja-asetuksen vaatimukset ja tiedot käsitellään vain asiakkaan ja Aqua Nomadin väliseen asiakassuhteeseen, sopimukseen, sivuston käyttöönottoon, asiakkaan nimenomaiseen suostumukseen tai haluamiinsa tarvittaviin ratkaisuihin.



    5. Rekisterin sisältämät tiedot

    Aqua Nomad -verkkokaupan asiakasrekisterit pitävät sisällään ilmoitukset sen sen antamat tiedot:

    - Etu- ja sukunimi
    - Sähköposti
    - Puhelinnumero
    - Toimitustiedot
    - Maksu-/laskutustiedot
    - Tiedot mahdollisista markkinointiluvista ja -kielloista
    - Tuotearvostelut


      Lisärekisteri pitää sisällään seuraavia palveluja arvioituja havaintoja tai analytiikkaa varten tarvittavia tietoja:

      - Ostohistoria, mm. tilatut tuotteet ja nähtävä vihjeet tiedot (mitä mitä kautta asiakas tuli verkkokauppaan)


        6. Säännönmukaiset tietolähteet | Henkilötietoja on mahdollista kerätä myös erikseen lomakkeilla rekisterinpitäjän verkivuilla, tapahtumat ja kampanjoissa, sekä puhelimitse asiakaspalvelupuheluiden aikana.


        7. Tietojen siirto kolmansille osapuolille

        Aqua Nomad luovuttaa tietoja kolmansille osapuolille esim. maksutapahtumissa, toimituksissa ja tietyissä markkinointitarkoituksissa palvelun tuottamiseksi.Tällaisia ​​kolmansia osapuolia ovat:

        - Kuljetusliikkeet, kuten Posti
        - Maksunvälittäjät maksukortilla maksettaessa
        - Luotonvälittäjät laskulla tai osamaksulla maksettaessa
        - Sähköpostimarkkinointikumppanit , kuten Mailchimp tai vastaavat


          yhteinen kolmannet osapuoli ei missään tapauksessa halunnut käyttää tietoja, jotka oli tarkoitettu käytettäväksi ja toimitettu toimittamatta palvelua, joka suoritettiin suorittamalla haluttu tietoväline Emme luovuta, myy tai vuokraa tietojasi kolmansille osapuolille.

          lisää Aqua Nomadilla on oikeus/velvollisuus luovuttaa tietoa koskevia tietoja heistä tulevien tietopyyntöjen täyttämisestä.



          8. Tietojen siirto EU: n tai Euroopan talousalueen ulkopuolisia tietoja

          Aqua Nomad verkkokauppakumppanin edullisia toimintoja EU: n välillä (Kanada/Yhdysvallat) toimivan palvelun, joka sisältää tiedot. Muilta osin Aqua Nomad ei siirrä rekisteröidyt tiedot Euroopan unionin tai Euroopan talousalueen ulkopuolelta, ellei se ole palvelun toteuttamisen vuoksi tarpeellista. Jos tiedot siirretään EU: n/ETA-alueen ulkopuolelta, varmistetaan, että henkilötietojen suojan tasoa voidaan soveltaa sopivalla tavalla.


          9. Rekisteröidyn suojauksen takiateet

          Rekisteröityjä tietokannat ovat palomuurein, salasanoin ja muin teknisin keinoin suojattuja ulkoisia tietomurtoja vastaanottaa. Tietokannat ja näihin varmuuskopioihin liittyvät lukituissa tiloissa. Ainoastaan ​​yksilöidyillä rekisterinpitäjillä ja sen toimeksiannosta ja lukuun toimivalla tiedolla on tietoja pääsyrekisterin sisältämistä tietoihin kuuluvista rekisterinpitäjän käytöstä poistetuista käyttöoikeuksista.



          10. Rekisteröidy oikeudet

          Rekisteröidy oikeuksien oikeuksiin:

          - Oikeus tarkasti itse tietää henkilötiedot
          - Oikeat tiedot oikaisemiseen
          - Oikeuskäsittelytiedot (mahdollinen oikeus kieltää markkinointia)
          - Oikeus vastustaa käsittelyä
          - Oikeus peruuttaa suostumus (paras oikeus peruuttaa suostumus markkinointiin)
          - Oikeus tehdä valvonta valvontaviranomaiselle


            Rekisteröidy oikeuksien käyttämiseen tulee tarkastuspyyntö, kielto tms. tarkistaa rekisteriasioista vastaavan tahon sähköpostiin ja sen on kirjallinen ja allekirjoitettu. Tarkastuspyyntöjen osalta rekisterinpitäjä saa periä tietosuojaan liittyvistä tuomioista korvaavia korvauksia, mikä vaatii rekisteröintitarkastusvaatimuksia useampien vuosien jälkeen.

            lisää huolenaiheessa, jotta se voidaan ilmoittaa oikeudellisten oikeuksien toimeenpanoa voi rajoittaa viranomaissäätelyä/lakisääteistä joka päättää saada tietää kirjanpidosta. /p>



            11. Tietojen säilyttäminen

            Säilytämme henkilökohtaisia ​​tietojasi vain tarvikkeita ajankohtaisia, mahdollista tehdä tämän tietosuojaselosteessa kuvatut käyttötarkoitukset. Suomen kirjanpitolaki saatavilla tarvittavaa tiedonvälitystä pidempiaikaiselle tallentamiselle.



            12. Evästeiden käyttö

            Eväste (Cookie) on pieni tekstitiedosto, jolla selain haluaa käyttää päätelaitteelle. Evästeet mahdollistaa yksittäisen tunnisteen, jonka avulla voidaan käyttää käyttäjiä tunnistaa. Verkkopalvelumme käyttää haluttua evästeitä, jotta voisimme käyttää palvelujamme, joiden avulla käyttäjäystävällinen ja laadukkaana, sekä kehittää sitä edelleen. Käyttäjän jää ei voi tunnistaa pelkkien evästeiden avulla.

            Evästeitä on kahta tyyppiä, pysyviä ja tilapäisiä (istuntokohtaiset evästeet). Pysyvät evästeet -tietokoneen tietokonetietokoneet tai mobiililaitteeseesi, ei koskaan 12 kuukautta pidemmäksi ajaksi.Istuntokohtaiset evästeet -tallenteet tilapäisesti ja ne katoavat, kun lopetat selausistunnon Voit selaimesi avulla voidaan halutessaan väistää tietokoneiden tai mobiililaitteiden. Löydät evästeiden käyttöä ja poistamista koskevia ohjeita selaimestasi kohdasta "Ohje". Voit kytkeä evästeet pois päältä tai valita vastaanottaa tiedon aina, kun uusi eväste on lähetetty tietokoneella tai mobiililaitteeseesi. HUOM! Jos kytket evästeet pois päältä, ja pääset hyötymään siitä, mitä ihmiset haluavat saada tietoja.



            13. Muutokset tietosuojaselosteeseen

            Palveluiden kehitystä ja suosituksia muutettava johdosta pidätämme oikeuden muuttaa tietosuojaselostetta. Merkittävistä muutoksista tietosuojaselosteeseen ilmoitukset kirjautuneille asiakkaille ehtojen päivityksen perusteella.

            Käyttöehdot

            Yleistä

            käyttää käyttötarkoituksia Aqua Nomad (myös "palveluntarjoaja" tai "Aqua Nomad") verkkokauppa (myös "palvelu" tai "verkkopalvelu").

            Hyväksymällä käyttöehdot voit käyttää tätä Internet -sivustoa. Jos et hyväksy käyttöehtoja, lopeta sivuston käyttäminen.

            Aqua Nomad-verkkokaupan sisältö

            Palvelu on käytettyettu laadukkaista akvaario tarvikkeista kiinnostuneille asiakkaidenille. Aqua Nomad -verkkokaupassa myytävä tuote tuotteeseen kuvatuotetekstein ja tuotekuvin.

            Käyttäjän vastuu

            • Käyttäjät tulevat saataville tilaus- ja toimitusehdoissa mainitut vaatimukset.
            • Käyttäjät sitoutuu käyttämään Aqua Nomad-verkkokauppaa verkkokaupan ohjeiden mukaisesti.
            • Käyttäjät voivat tilata noin tilaus- ja toimitusehdot.
            • Käyttäjien tietoja Aqua Nomad toimesta tehdyt ihmiset asiakkaidenkuuteensa.
            • Käyttäjät vastaavat Aqua Nomadiin ja sen yhteistyökumppaniteknologian tekijänoikeuden suojatun materiaalin luvattomasta käytöstä poistetun käytön seurantaan.

            Palveluntarjoajan vastuu

            • Aqua Nomad vastaa kaikesta Aqua Nomad-verkkokaupassa tarvittavasta sisällöstä (kuvat, teksti, tuotehinnat).
            • Aqua Nomad vastaa, kaikkiin Aqua Nomad-verkkokauppaan tarvittava sisältö (kuvat yms.) on Suomen lakien mukautettu.
            • Aqua Nomad on kaikki oikeudet muuttaa ja päivittää ja korjata verkkokaupan sisältöä ja/tai sääntöjä ilman erillisiä ilmoituksia jäsenille.
            • Aqua Nomad ei vastaa Aqua Nomad -palvelun ulkopuoliseen palveluiden tai esitettyjen esitysten virheellisiin Aqua Nomadia -vastaisiin tietoihin.
            • Aqua Nomad vastaa sille kertyvistä saatavilla olevista asiakastiedoista ja seuraavista tavoista säilyttämistä varten.
            • Aqua Nomad ei luovuta verkkokaupan ylläpitämiä tietoja kerättyään tietoja Aqua Nomad ulkopuolelle.
            • Aqua Nomad voi vielä peruuttaa tilauksen tai evätä asiakkaidenkuuden. Väärinkäytöksistä ilmoitetaan aina viranomaisille.

            Aqua Nomad-verkkokaupan immateriaalioikeudet

            Kaikki Aqua Nomad-verkkokaupassa käytetyt kuva- ja tekstimateriaalit (tuotekuvat, tekstit, videot, logot, taulukot) ovat Aqua Nomadin ja/tai sen yhteistyökumppaneiden omaisuutta. Tekijänoikeuksilla suojatun kuva- ja tekstimateriaalin luvaton käyttö tai kopiointi on kielletty.

            Riitojen ratkaisuun tekijänoikeusrikkomustilanteessa mukana Suomen lakia.

            Turvallinen ostaminen ja kävijäseuranta verkkokaupassa:

            Aqua Nomad-verkkokaupasta ostaminen turvallisella. Verkkokaupassa kerättävät asiakastiedot (tilaushetkellä tai rekisteröidyttäminen) siirtyvät Aqua Nomad käyttöön suojatussa verkkoyhteydessä (SSL-salaus).

            Maksutavat

            Verkkopankit

            Verkkokaupassamme voit maksaa suomalaisilla verkkopankeilla: Nordea, OP, Danske Bank, Ålandsbanken, Säästöpankki, POP Pankki, S-Pankki, Handelsbanken ja Aktia

            Voit maksaa myös Siirto -palvelut kautta Nordean verkkopankkipainikkeen. Nordean palvelussa klikkaa Siirto-välilehteä ja seuraa seuraavaa. Nordean Siirto-palvelu toimii myös Osuuspankin ja S-Pankin asiakkaidenilla.

            Verkkopankkimaksamiseen liittyvää maksunvälityspalvelun tekemistä Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Käyttäjän palvelu palvelu toimii aivan kuten perinteinen verkkomaksaminenkin.

            Maksut Visa, Visa Electron, MasterCard tai American Express -korteilla

            Verkkokaupassamme voittaa seuraavat luottokortit: Visa, Visa Electron, MasterCard ja American Express.

            Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Visa, Visa Electron, MasterCard tai American Express -korteilla käytettävissä maksuissa Paytrail Oyj näyttää maksun saajana korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj: maksulaitoksen toimilupa.

            Paytrail Oyj / y-tunnus: 2122839-7 / Innova 2 / Lutakonaukio 7/40100 Jyväskylä / Puhelin: 0207 181830

            Apple Pay

            Apple Pay: Maksa turvallisesti ja helposti Apple-laitteella Face ID-, Touch ID- tai salasanatunnistuksella. Lue lisää mitkä laitteet ovat yhteensopivia Apple Pay -maksujen kanssa ja miten voit voittaa verkkokauppaostoihin.

            Apple Pay -maksujen välittäjänä toimii Stripe.

            MobilePay


            Valitse maksutavaksi MobilePay, kirjoita avautuvaan kenttään puhelinnumerosi ja hyväksy maksu MobilePayssä puhelimellasi. MobilePay-maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7). Lisätietoja: mobilepay.fi

            Keräilijä Lasku/Osamaksu


            Keräilijä Lasku/Osamaksu -palvelulla voit maksaa ostoksia jopa 5000 €: n asti. Keräilijä Laskulle saat korotonta* maksuaikaa aina saatavilla 30 päivää ja jopa 60 päivää.

            Lasku erääntyy siis maksettavaksi vasta ostopäivää seuraava kalenterikuukauden viimeinen päivä. (* Maksuaikakorko 0 %, ensimmäinen lasku lisätieto 2,95 € laskutuspalkkio)

            Voit maksaa laskun koko loppusumman eräpäivänä pois tai halutessasi voit valita 1-36 kk: n osamaksuerät. Osamaksu käynnyy automaatt maksettuasi laskuun merkityn minimi osamaksuerän. Halutessasi voit maksaa myös suurempia osamaksueriä tai maksaa koko loppusumman kerralla pois.

            Osamaksun korko on 1,6 % kuukaudessa, mikä vastaa 19,20 % nimellistä vuosikorkoa. Laskuun lisättävä tilinhoitomaksu 2,95 € kuukaudessa, tällä todellinen vuosikorko laskettu 1000 €: n ostoksella 21,3 %.

            Valitessasi Collector Lasku/Osamaksun, saat tilaamasi tuotteet aina ensin ennen maksamista. Tämä tuo turnausvoiton sekä turvallisuuden vaihto ja palautuksen käsittely.

            Keräilijä Lasku/Osamaksua voi käyttää henkilöä, joka on täyttänyt 18 vuotta ja jolla on moitteettomat luottotiedot. Teemme luottotietojen tarkkoja tilauksen yhteydessä. Myöhästyneistä maksuista ja maksamattomista laskuista veloitetaan 5 euron muistutusmaksu sekä 1,6 % kuukausikorko viivästyneeltä ajalta.

            Saatte täydelliset Collector Lasku/Osamaksun tarjoukset seuraavista linkeistä:

            Luotonantajana toimii Collector Bank AB.

            Jousto: lasku ja osamaksu

            Jousto lasku ja osamaksu on kotimainen palvelu, jolla voit ostaa nopeasti ja turvallisesti Jousto on tarkoitettu yksityishenkilöille, jotka haluavat hoitaa raha-asiansa moitteettomasti.

            Joustolla saat 30 vuorokautta korotonta maksuaikaa. Ostokseen lisätään 2,90 €: n laskutuslisä. Laskun saatuasi voit saada maksutta sen kaiken vai osissa. Osamaksulla voit maksaa ostoksen jopa 36: ssa erässä, alkaen 9,90 €/kk. Jousto osamaksun kustannukset ovat 3,90 €/kk ja 19,90%: n luottokorko. Voit maksaa Joustolla 30–3000 euron ostoksia.

            Joustolla ostaminen on turvallista. Ensimmäisenisen ostoksen yhteydessä teet vahvan sähköisen tunnistautumisen. Palaavana asiakkaatana voit tunnistautua helposti puhelimeen lähetettävän kertakäyttöisen koodin avulla. Jokaisen ostoksen yhteydessä teemme reaaliaikaisen ja automatisoidun luottopäätöksen. Maksutapahtuma ja tietojen välitys tapahtuu aina suojatussa käytössä. Lasku toimitetaan sähköpostitse. Luotonmy käytössäjänä toimii Aurajoki Nordic Oy.

            Lisätietoja osoitteesta www.jousto.com .

            Toimitustietoa

            Toimitusaika

            Postitamme jokaisen arkipäivänä. Tilauksen saapuessa arkipäivisin ennen klo 14:00, lähtee tilaus vielä samana päivänä. Varastossa valmistettujen tuotteiden toimitusaika 2-3 arkipäivää, tuotteet jotka eivät ole haluttu varastossa on toimitusaika enintään 10 arkipäivää, pois vaaditut mittatilaus tuotteet. Poikkeavista toimitusajoista tiedotetaan www.aqnomad.fi sivustolla.



            Toimitustapa ja toimituskulut

            Toimituskulut ovat 5,90 € ostoksen arvo 1-29,99 €, toimituskulut ovat ilmaiset ostoksen arvot 30 € tai enemmän. Toimituskulut löytyy posti- ja pakkauskulut. Toimitus kotiovelle on kiinteä hinta 9 € max 30kg, painorajan ylittävät tilaukset toimitetaan rahtina ja hinnoittelu painon mukaan.



            Noutamaton lähetetään

            Toiminto kaikki tilaukset Postin lähetyksillä. Posti säilytetään paketteja 7 vuorokautta kaikissa noutopisteissään. Tehty pakettia ei ole tänä aikana suoritettu, palautetaan se lähettäjälle. Noutamaton lähetys ei ole kuluttajansuojalain sopiva palautus. Näissä tietoja veloitamme automaattisesti 15 € posti- ja käsittelykuluja rahapalautuksen yhteydessä.



            Vaihto- ja palautusehdot

            tarpealla on Suomen kuluttajansuojalain 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus. Palautusoikeus koskee vain alkuperäistä pakettia käytettäessä käyttämättömiä ja myyntikelpoisia tuotteita. HUOM! Ei kosket tilaustuotteita.

            Liitä palautuksen mukaan tiedot:

            - asiakasnumerot, nimesi, osoitteet ja puhelinnumerosi
            - pankkitilinumerosi
            - sekä kopio Aqua Nomad tilausvahvistuksesta



            Palautusosoite: Palautus osoite vaihtelee palautuksen perusteella, ota yhteys ennen palautusta info@aqnomad. fi


            Emme vastaanottota palautuksia yli 14 vrk toimituksesta. Kun palautus on hyväksytty, rahat palautetaan suoraan tilillesi palautuksen vastaanoton ja käsittelyn jälkeen.

            Ongelmatilanteet kuljetuksessa sekä viallisten tuotteiden osalta

            tuote tuote kadonnut kuljetuksen aikana, vioittunut tai asiakkaatalle on toimitettu väärä tuote, tulee asiakkaan ilmoitusvirheestä poistettu osoite osoitteeseen info@aqnomad.fi


            Ilmoitus virheellisestä toimituksesta tai viallisesta tuotteesta tehtävässä 14 päivän kuluessa. Jos paketti on vioittunut postissa, tuotteissa tehtävä onnistuu reklamaatio postiin.



            Muuta

            Pidätämme oikeuden tehdä toimitusehtojamme Asiakkaan on ennen tilaustaan ​​tutustuttava kulloinkin voimassa oleva toimittajahtoihin.

            Aqua Nomad käsittelee kaikki asiakastiedot kaikesta luottamuksesta.

            Meistä

            Useiden vuosien ajan käytössä on harrastajat, jotka voivat pakata saatavilla olevat tarvikkeet monitoimitoimitukset ympäri maailmaa ja näin halutessaan harrastuksen kokonaiskuluja käyttää eri postikulujen yms. käyttää.

            Aqua Nomad sisäpiiri -ominaisuudet, jotka tekevät yrityksen omistajille lisää joukkoja suomalaisia ​​harrastajia, jotka haluavat freelance-tyypillisesti avustavat sisällöntuotantoon: kirjoituksia, kuvia, videoita, tuoteteoksia, yms. sekä avustavat edulliset asiakaspalvelut eri rajapinnoissa ja laajentavat tietotekniikat että asiakkaat voivat saada palvelua edullisesti.

            Perustamisestaan ​​yhdellä tärkeällä osalla yrityksen toiminta on tehty laadukkaita kirjoituksia suomen kielellä. Kirjoitukset haluavat olla käännöksiä tai niitä ei voi olla omia haluttuja ja kirjoituksen laatioita. Näiden kirjoitusten tarkoitus on paljon harrastukseen liittyvää tietoutta suomeksi ja tällä tavalla helpottaa harrastamista. Kirjoitusten aiheet tulevat vaihtelemaan ja tarjoamaan luetut niin aloittelijoille kuin myös edistyneemmille harrastajille. Kirjoituksia tehdään myös harrastajien omistaja altaista, voi olla löytänyt uutta inspiraatiota omiin juttuihin.

            .