Maailmanlaajuinen toimitus

Haku

Haku

Mittatilaus akvaariot ja kaapistot

Asiakas allas koko 121x51x60cm kehyksetön optiwhite 12mm.

Laajan yhteistyöverkoston avulla pystymme suoritettava kaikenkokoiset ja malliset akvaariot, kaapistot ja jalustat. Olipa tarpeesi minkä tahansa tyyppistä tietoa, toimitamme sinulle juuri sopivan kuin mahdollista.

Akvaarioissa laseina käytetään normaalia float lasia tai erikoiskirkasta lasia jossa rautaoksidin määrä on pienempi, kuten esim: optiwhite lasi. Akvaariot haluavat toimitamme ovat lähtökohtaisesti kokolasi akvaarioita. Kokolasi akvaariot valmistetaan niin jotta lasin halutaan reuna on aina hiottu ja silikonityö on viimeistelty vapaa ilman suunnasta allasta käytöstä.

Ohessa kuva akvaariosta jossa on integroitu suodatin-osastointi altaan toisessa päässä. Tällainen ratkaisu on erittäin kätevä moniin tarpeisiin. Kun altaassa on integroitu iso suodatin, ei muita suodattimia tarvita lainkaan.

Tällaisen ratkaisun tekeminen halutaan ison arvioida biomediaa hoitamaan altaan suodatusta + osastoinnin avulla voit yhdistellä eri haluamia suodatusmateriaalia yhdistelmiä yms. Ratkaisuun voidaan myös yhdistää korvausvesiosasto, joka on varustettu vedenpinnan automaattisella pidikkeellä, joka pitää vedenpinnan vakiona (kunhan muistaa pitää korvausvesi osastossa)