Leverans över hela världen

Search

Haku

Info

Sivun sisältö:

1.Tietosuoja

2. Käyttöehdot

3. Maksutavat

4. Toimitustietoa

5. Meistä

Tietosuoja

EU: n yleisen tietosuoja-asetuksen (GDPR, 2016/679) mukainen tietosuojaseloste. Tietosuojaseloste sisältää myös henkilötietolain (523/1999) 10§: n mukaisen rekisteriselosteen tieot.

Aqua Nomad - MoodFF oy on sitoutunut suojaamaan asiakkaidensa yksityisyyttä ja noudattaa kaikessa toiminnassaan hyviäiet. Tässä tietosuojaselosteessa kerromme, minkälaisia ​​henkilötietoja voimme kerätä sinusta tilatessasi tuotteitamme tai yhteyttä meihin verkkosivustomme kautta, sekä mihin tarkoituksiin voimme tällaisia ​​tietoja käyttää. Asiakkaan on hyväksyttävä tämän tietosuojaselosteen ehdot ennen verkkokaupasta tilaamista.


1. Rekisterinpitäjä

Aqua Nomad - MoodFF Oy

Y-tunnus 3010881-3

c/o Tilkas Oy

Kidekuja 2

88610 Vuokatti



2. Rekisteriasioista vastaava taho

Tietosuojasta och henkilötietojen käsittelystä voi kysyä lisää sähköpostilla:

info@aqnomad.fi



3. Rekisterin nimi

Aqua Nomad asiakasrekisteri



4. Rekisterin käyttötarkoitus

Rekisteriä käytetään seuraaviin käyttötarkoituksiin:

- Asiakkuuden ylläpito, kuten tilausten käsittely, toimitus, takuuasiat ja laskutus
- Verkkokaupan kehittäminen, hallinnointi och käyttökokemuksen parantaminen
Asiakaskino markkinoinnin kohdentaminen


    Henkilötietojen käsittelyssä på huomioitu EU: n yleisen tietosuoja-asetuksen vaatimukset ja henkilötietoja käsitellään förgäves asiakkaan ja Aqua Nomad väliseen asiakassuhteeseen, sopimukseen, sopimukseenan svenimienseenönsenusenenu svenimainseenom svenimienisuuuuuuuinnenuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuui



    5. Rekisterin sisältämät tieot

    Aqua Nomad verkkokaupan asiakasrekisteri pitää sisällään seuraavat käyttäjien itsensä antamat tieot:

    - Etu- ja sukunimi
    - Sähköposti
    - Puhelinnumero
    - Toimitustiedot
    - Maksu-/laskutustiedot
    - Tiedot mahdollisista markkinointiluvista ja -kielloista
    - Tuotearvostelut


      Lisäksi rekisteri pitää sisällään seuraavia palvelun käytöstä havainnoituja tai analytiikan avulla johdettuja tietoja:

      - Ostohistoria, mm. tilatut tuotteet ja niiden hintatiedot
      - Päätelaitteiden tunnistetiedot (IP-osoitteet)
      - Verkkokaupan käyttö- och selaustiedot
      - Evästeiden kautta kerättävät tieot (esimerkiksi mitä kautta asiakas tuli verkkokauppaan)


        6. Säännönmukaiset tietolähteet

        Rekisterinbunden koostuvat pääosin asiakkaan itse verkkosivustoillamme ilmoittamista tieoista. Henkilötietoja on mahdollista kerätä myös erikseen lomakkeilla rekisterinpitäjän verkkosivuilla, tapahtumissa ja kampanjoissa, sekä puhelimitse asiakaspalvelupuheluiden aikana.


        7. Tietojen siirto kolmansille osapuolille

        Aqua Nomad luovuttaa tietoja kolmansille osapuolille esim. maksutapahtumissa, toimituksissa ja tietyissä markkinointitarkoituksissa palvelun tuottamiseksi.Tällaisia ​​kolmansia osapuolia ovat:

        - Kuljetusliikkeet, kuten Posti
        - Maksunvälittäjät maksukortilla maksettaessa
        - Luotonvälittäjät laskulla tai osamaksulla maksettaessa
        - Sähköpostimarkin , kuten Mailchimp tai vastaavat


          nama kolmannet osapuolet eivät missään tapauksessa saa käyttää annettuja tietoja omiin tarkoituksiinsa ja heille toimitetaan förgäves Palvelun toteutumisen kannalta oleellinen tieto Emme luovuta, MYY tai vuokraa tietojasi kolmansille osapuolille på oikeus.
          Lisäksi Aqua Nomadilla / velvollisuus luovuttaa henkilötietoja viranomaisille heiltä tulevien tietopyyntöjen täyttämiseksi.



          8. Tietojen siirto EU: n tai Euroopan talousalueen ulkopuolelle

          Aqua Nomad verkkokauppakumppani hyödyntää toiminnassaan EU: n ulkopuolella (Kanada/Yhdysvallat) toimivia palvelimia, joissa rekisterin tietoja säilytetään. Muilta osin Aqua Nomad ei siirrä rekisterin tietoja Euroopan unionin tai Euroopan talousalueen ulkopuolelle, ellei se ole palvelun toteuttamisen vuoksi tarpeellista. Jos tietoja siirretään EU/ETA-alueen ulkopuolelle, varmistetaan henkilötietojen suojan riittävä taso soveltuvan lainsäädännön mukaisesti.


          9. Rekisterin suojauksen periaatteet

          Rekisteriin liittyvät tietokannat ovat palomuurein, salasanoin ja min teknisin keinoin suojattuja ulkoisia tietomurtoja vastaan. Tietokannat ja niiden varmuuskopiot sijaitsevat lukituissa tiloissa. Ainoastaan ​​yksilöidyillä rekisterinpitäjän ja sen toimeksiannosta ja lukuun toimivien yritysten työntekijöillä on pääsy rekisterin sisältämiin tietoihin rekisterinpitäjän myöntämällä henkilökohtaisella käyttöoikeudella.



          10. Rekisteröidyn oikeudet

          Rekisteröidyillä på seuraavat oikeudet:

          - Oikeus tarkastaa itseä koskevat henkilötiedot
          - Oikeus tietojen oikaisemiseen
          - Oikeus käsittelyn rajoittamiseen (esimerkiksi oikeus kieltää markkinoinnin) - Oikeus vastustaa käsittelyä
          - Oikeus peruuttaa suostumus (esimerkiksi oikeus peruuttaa suostumus markkinointiin)
          - Oikeus tehdä valitus valvontaviranomaiselle


            Rekisteröidyn oikeuksien käyttämiseksi tulee tarkastuspyyntö, kielto tms. lähettää rekisteriasioista vastaavan tahon sähköpostiin ja sen on oltava kirjallinen ja allekirjoitettu. Tarkastuspyyntöjen osalta rekisterinpitäjä saa Peria tietojen antamisesta aiheutuvan kohtuullisen korvauksen, mikäli rekisteröity käyttää tarkastusoikeuttaan useammin kuin kerran vuodessa.
            Lisäksi på huomioitavaa, että tietyissä tapauksissa rekisteröidyn oikeuksien toimeenpanoa voi rajoittaa viranomaissäätely / lainsäädäntö joka asettaa vaatimuksia esimerkiksi kirjanpidon tositteiden säilyttämiselle.



            11. Tietojen säilyttäminen

            Säilytämme henkilökohtaisia ​​tietojasi fåfäng tarvittavan ajan, jotta voimme täyttää tässä tietosuojaselosteessa kuvatut käyttötarkoitukset. Suomen kirjanpitolaki asettaa velvoitteita tieon pidempiaikaiselle tallentamiselle.



            12. Evästeiden käyttö

            Eväste (Cookie) on pieni tekstitiedosto, jonka selain tallentaa käyttäjän päätelaitteelle. Evästeet sisältävät yksilöllisen tunnisteen, jonka avulla käyttäjiä voidaan tunnistaa. Verkkopalvelumme hyödyntää evästeitä, jotta voimme tarjota palvelumme mahdollisimman käyttäjäystävällisenä ja laadukkaana, sekä kehittää sitä edelleen. Käyttäjää ei voida tunnistaa pelkkien evästeiden avulla.

            Evästeitä on kahta tyyppiä, pysyviä ja tilapäisiä (istuntokohtaiset evästeet). Pysyvät evästeet tallennetaan tieostona tietokoneellesi tai mobiililaitteeseesi, ei kuitenkaan koskaan 12 kuukautta pidemmäksi ajaksi.Istuntokohtaiset evästeet tallennetaan tilapäisesti ja ne katoavat, kun lopetat selausistunnon Voit selaimesi avulla helposti poistaa evästeet tietokoneeltasi tai mobiililaitteestasi. Löydät evästeiden käyttöä ja poistamista koskevat ohjeet selaimestasi kohdasta "Ohje". Voit kytkeä evästeet pois päältä tai valita vastaanottaa tieon aina, kun uusi eväste on lähetetty tietokoneellesi tai mobiililaitteeseesi. HUOM! Jos kytket evästeet pois päältä, et pääse hyötymään kaikista verkkosivuston ominaisuuksista.



            13. Muutokset tietosuojaselosteeseen

            Palveluiden kehityksen ja lainsäädännön muutosten johdosta pidätämme oikeuden muuttaa tietosuojaselostetta. Merkittävistä muutoksista tietosuojaselosteeseen ilmoitetaan rekisteröityneille asiakkaille ehtojen päivityksen yhteydessä.

            Käyttöehdot

            Yleistä

            Nämä käyttöehdot koskevat Aqua Nomad (myös "palveluntarjoaja" tai "Aqua Nomad") verkkokauppaa (myös "palvelu" tai "verkkopalvelu").

            Hyväksymällä käyttöehdot voit käyttää tätä internetsivustoa. Jos et hyväksy käyttöehtoja, lopeta sivuston käyttäminen.

            Aqua Nomad-verkkokaupan sisältö

            Palvelu on kohdistettu laadukkaista akvaario tarvikkeista kiinnostuneille asiakkaille. Aqua Nomad -verkkokaupassa jokainen myytävä tuote on kuvattu tuotetekstein ja tuotekuvin.

            Käyttäjän vastuu

            • Käyttäjän tulee täyttää tilaus- ja toimitusehdoissa mainitut vaatimukset.
            • Käyttäjä sitoutuu käyttämään Aqua Nomad-verkkokauppaa verkkokaupan ohjeiden mukaisesti.
            • Käyttäjä sitoutuu antamaan itsestään totuudenmukaisia ​​tietoja verkkokaupan rekisteröitymislomakkeella ja muuttamaan mahdolliset virheelliset tieot viivytyksettä.
            • Käyttäjä hyväksyy tilausta koskevat tilaus- ja toimitusehdot.
            • Käyttäjä hyväksyy Aqua Nomad toimesta tehdyt muutokset asiakkuuteensa.
            • Käyttäjä vastaa Aqua Nomad ja sen yhteistyökumppaneiden tekijänoikeuksilla suojatun materialin luvattomasta käyttämisestä aiheutuvista seuraamuksista.

            Palveluntarjoajan vastuu

            • Aqua Nomad vastaa kaikesta Aqua Nomad-verkkokaupassa esitettävästä sisällöstä (kuvat, tekstit, tuotehinnat).
            • Aqua Nomad vastaa, että kaikki Aqua Nomad-verkkokaupassa esitettävä sisältö (kuvat yms.) on Suomen lakien mukaista.
            • Aqua Nomad on kaikki oikeudet muuttaa ja päivittää ja korjata verkkokaupan sisältöä ja/tai sääntöjä ilman erillistä ilmoitusta käyttäjille.
            • Aqua Nomad ei vastaa Aqua Nomad ulkopuolisten palveluiden tai yritysten esittämästä virheellisestä Aqua Nomadia koskevasta informaatiosta.
            • Aqua Nomad vastaa sille kertyvistä kaikista asiakastiedoista ja niiden asianmukaisesta säilyttämisestä.
            • Aqua Nomad ei luovuta verkkokaupan ylläpitämiseksi keräämiään tietoja Aqua Nomad ulkopuolelle.
            • Aqua Nomad voi tarvittaessa peruuttaa tilauksen tai evätä asiakkuuden. Väärinkäytöksistä ilmoitetaan aina viranomaisille.

            Aqua Nomad-verkkokaupan immaterialioikeudet

            Kaikki Aqua Nomad-verkkokaupassa esitetyt kuva- and textimaterialit (tuotekuvat, tekstit, videot, logot, taulukot) ovat Aqua Nomadin ja/tai sen yhteistyökumppaneiden omaisuutta. Tekijänoikeuksilla suojatun kuva- and textimaterialin lavaton käyttö tai kopiointi on kielletty.

            Riitojen ratkaisuun tekijänoikeusrikkomustilanteessa sovelletaan Suomen lakia.

            Turvallinen ostaminen ja kävijäseuranta verkkokaupassa:

            Aqua Nomad-verkkokaupasta ostaminen på turvallista. Verkkokaupassa kerättävät asiakastiedot (tilaushetkellä tai rekisteröidyttäessä) siirtyvät Aqua Nomad käyttöön suojatussa verkkoyhteydessä (SSL-salaus).

            Maksutavat

            Verkkopankit

            Verkkokaupassamme voit maksaa suomalaisilla verkkopankeilla: Nordea, OP, Danske Bank, Ålandsbanken, Säästöpankki, POP Pankki, S-Pankki, Handelsbanken ja Aktia

            Voit maksaa myös Siirto -palvelun kautta valitsemalla Nordean verkkopankkipainikkeen. Nordean palvelussa clickkaa Siirto-välilehteä ja seuraa ohjeita. Nordean Siirto-palvelu toimii myös Osuuspankin ja S-Pankin asiakkailla.

            Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksunvälityspalvelun toteuttaa Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Käyttäjän kannalta palvelu toimii aivan kuten perinteinen verkkomaksaminenkin.

            Maksut Visa, Visa Electron, MasterCard tai American Express -korteilla

            Verkkokaupassamme voit maksaa seuraavilla luottokorteilla: Visa, Visa Electron, MasterCard och American Express.

            Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Visa, Visa Electron, MasterCard tai American Express -korteilla tehtävissä maksuissa Paytrail Oyj näkyy maksun saajana korttilaskulla ja välittää maximun kauppiaalle. Paytrail Oyj: llä on maksulaitoksen toimilupa.

            Paytrail Oyj / y-tunnus: 2122839-7 / Innova 2 / Lutakonaukio 7 /40100 Jyväskylä / Puhelin: 0207 181830

            Apple Pay

            Apple Pay: Maksa turvallisesti ja helposti Apple-laitteellasi Face ID-, Touch ID- tai salasanatunnistuksella. Lue lisää mitkä laitteet ovat yhteensopivia Apple Pay -maksujen kanssa ja miten voit käyttää sitä verkkokauppaostoihin.

            Apple Pay -maksujen välittäjänä toimii Stripe.

            MobilePay


            Välj maximalt antal MobilePay -enheter, som du kan använda automatiskt. MobilePay-maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7). Lisätietoja: mobilepay.fi

            Samlare Lasku/Osamaksu


            Samlare Lasku/Osamaksu -palvelulla voit maksaa ostoksiasi jopa 5000 €: n saakka. Samlare Laskulle saat korotonta* maksuaikaa aina vähintään 30 päivää ja jopa 60 päivää.

            Lasku erääntyy siis maksettavaksi vasta ostopäivää seuraavaan kalenterikuukauden viimeisenä päivänä. (* Maksuaikakorko på 0 %, ensimmäiseen laskuun lisätään 2,95 € laskutuspalkkio)

            Voit maksaa laskun koko loppusumman eräpäivänä pois tai halutessasi voit valita 1-36 kk: n osamaksuerät. Osamaksu käynnistyy automaattisesti maksettuasi laskuun merkityn minimi osamaksuerän. Halutessasi voit maksaa myös suurempia osamaksueriä tai maksaa koko loppusumman kerralla pois.

            Osamaksun korko på 1,6 % kuukaudessa, högsta 19,20 % nimellistä vuosikorkoa. Laskuun lisätään tilinhoitomaksu 2,95 € kuukaudessa, jolloin todellinen vuosikorko laskettuna 1000 €: n ostoksella on 21,3 %.

            Valitessasi Collector Lasku/Osamaksun, saat tilaamasi tuotteet aina kotiin ennen niiden maksamista. Tämä tuo joustavuutta sekä turvallisuutta vaihtojen ja palautusten käsittelyyn.

            Collector Lasku/Osamaksua voi käyttää henkilö, joka on täyttänyt 18 vuotta ja jolla on moitteettomat luottotiedot. Teemme luottotietojen tarkastuksen tilauksen yhteydessä. Myöhästyneistä maksuista ja maksamattomista laskuista veloitetaan 5 euron muistutusmaksu sekä 1,6 % kuukausikorko viivästyneeltä ajalta.

            Saatte täydelliset Collector Lasku/Osamaksun ehdot seuraavista linkeistä:

            Luotonantajana toimii Collector Bank AB.

            Jousto: lasku ja osamaksu

            Jousto lasku ja osamaksu on kotimainen palvelu, jolla teet ostoksesi nopeasti ja turvallisesti Jousto on tarkoitettu yksityishenkilöille, jotka ovat hoitaneet raha-asiansa moitteettomasti.

            Joustolla saat 30 vuorokautta korotonta maksuaikaa. Ostokseen lisätään 2,90 €: n laskutuslisä. Laskun saatuasi voit päättää maksatko sen kokonaan vai osissa. Osamaksulla voit maksaa ostoksesi jopa 36: ssa erässä, alkaen 9,90 €/kk. Jousto osamaksun kustannukset kostar 3,90 €/kk och 19,90%: n luottokorko. Voit maksaa Joustolla 30–3000 euron ostoksia.

            Joustolla ostaminen på turvallista. Ensimmäisen ostoksen yhteydessä teet vahvan sähköisen tunnistautumisen. Palaavana asiakkaana voit tunnistautua helposti puhelimeen lähetettävän kertakäyttöisen koodin avulla. Jokaisen ostoksen yhteydessä teemme reaaliaikaisen ja automatisoidun luottopäätöksen. Maksutapahtuma ja tietojen välitys tapahtuu aina suojatussa yhteydessä. Lasku toimitetaan sähköpostitse. Luotonmyöntäjänä toimii Aurajoki Nordic Oy.

            Lisätietoja osoitteessa www.jousto.com .

            Toimitustietoa

            Toimitusaika

            Postitamme tuotteita jokaisena arkipäivänä. Tilauksen saapuessa arkipäivisin ennen klo 14:00, lähtee tilaus vielä samana päivänä. Varastossa olevien tuotteiden toimitusaika on 2-3 arkipäivää, tuotteet jotka eivät ole omassa varastossa on toimitusaika yleensä max 10 arkipäivää, pois lukien mittatilaus tuotteet. Poikkeavista toimitusajoista tieotetaan www.aqnomad.fi sivustolla.



            Toimitustapa ja toimituskulut

            Toimituskulut ovat 5,90 € ostoksen arvon ollessa 1-29,99 €, toimituskulut ovat ilmaiset ostoksen arvon ollessa 30 € tai enemmän. Toimituskulut sisältävät posti- ja pakkauskulut. Toimitus kotiovelle on kiinteä hinta 9 € max 30kg, painorajan ylittävät tilaukset toimitetaan rahtina ja hinnoittelu painon mukaan.



            Noutamaton lähetys

            Toimitamme kaikki tilaukset Postin lähetyksillä. Posti säilyttää paketteja 7 vuorokautta kaikissa noutopisteissään. Mikäli pakettia ei ole tänä aikana noudettu, palautetaan se lähettäjälle. Noutamaton lähetys ei ole kuluttajansuojalain mukainen palautus. Näissä tapauksissa veloitamme automaattisesti 15 € posti- ja käsittelykuluja rahapalautuksen yhteydessä.



            Vaihto- ja palautusehdot

            Asiakkaalla på Suomen kuluttajansuojalain mukainen 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus. Palautusoikeus koskee fåfäng alkuperäispakkauksessa olevia käyttämättömiä ja myyntikelpoisia tuotteita. HUOM! Ei koske tilaustuotteita.

            Liitä palautuksen mukaan seuraavat tieot:

            - asiakasnumerosi, nimesi, osoitteesi och puhelinnumerosi
            - pankkitilinumerosi
            - sekä kopio Aqua Nomad tilausvahvistuksesta


            Palautusosoite: Palautus osoite vaihtelee palautettavan tuotteen mukaan, ota yhteys ennen palautusta info@aqnom. fi


            Emme vastaanota palautuksia yli 14 vrk kuluttua toimituksesta. Kun palautus on hyväksytty, rahat palautetaan suoraan tilillesi palautuksen vastaanoton ja käsittelyn jälkeen.

            Ongelmatilanteet kuljetuksessa sekä viallisten tuotteiden osalta

            Mikuli tuoteu på kad aikana, vioittunut tai asiakkaalle på toimitettu väärä tuote, tulee asiakkaan ilmoittaa virheestä välittömästi osoitteeseen info@aqnomad.fi


            Ilmoitus virheellisestä toimituksesta tai viallisesta tuotteästen Jos paketti on vioittunut postissa, on tuotteesta tehtävä välittömästi reklamaatio postiin.



            Muuta

            Pidätämme oikeuden muuttaa toimitusehtojamme Asiakkaan on ennen tilaustaan ​​tutustuttava kulloinkin voimassa oleviin toimitusehtoihin.

            Aqua Nomad käsittelee kaikki asiakastiedot täysin luottamuksellisesti.

            Meistä

            Aqua Nomad on osakeyhtiö jonka tarkoituksena on tarjota kuluttajille tuotemerkkejä ja tuotteita joiden saatavuus on aiemmin ollut rajattua suomalaiselle harrastajalle kotimaisen lähikauppiaan hyllystä.

            Useiden vuosien ajan on harrastajat olleet pakotettuja tilaamaan tarvittavat tuotteet monilta toimittajilta ympäri maailmaa ja näin samalla nostaen harrastuksen kokonaiskuluja useiden erillisten postikulujen yms. muodossa.

            Aqua Nomad sisäpiiri koostuu yrityksen omistajien lisäksi joukosta suomalaisia ​​harrastajia, jotka freelance-tyyppisesti avustavat sisällön tuotossa: kirjoituksia, kuvia, videoita, tuotetestejä, yms. sekä avustavat tarvittaessa asiakaspalvelun eri rajapinnoissa ja laajentavat yrityksen tietotaitoa jotta asiakkaita voidaan palvella paremmin.

            Perustamisestaan ​​lähtien yhtenä tärkeänä osana yrityksen toimintaa on ollut tuottaa laadukkaita kirjoituksia suomen kielellä. Kirjoitukset voivat olla käännöksiä tai ne voivat olla omia riippuen aiheesta ja kirjoituksen laatijasta. Näiden kirjoituksien tarkoitus on lisätä harrastukseen liittyvää tietoutta suomeksi ja tällä tavoin helpottaa harrastamista. Kirjoituksien aiheet tulevat vaihtelemaan ja tarjoamaan luettavaa niin aloittelijoille kuin myös edistyneemmille harrastajille. Kirjoituksia tehdään myös harrastajien omista altaista, joista voi mahdollisesti löytyä uutta inspiraatiota omiin juttuihin.

            .