Leverans över hela världen

Search

Haku

Mittatilaus akvaariot ja kaapistot

Asiakas allas koko 121x51x60cm kehyksetön optiwhite 12mm.

Laajan yhteistyöverkoston avulla pystymme toteuttamaan kaikenkokoiset ja malliset akvaariot, kaapistot ja jalustat. Olipa tarpeesi minkä tyyppiset tahansa, toimitamme sinulle juuri sellaisen kuin tarvitset.

Akvaarioissa laseina käytetään normaltia float lasia tai erikoiskirkasta lasia jossa rautaoksidin määrä on pienempi, kuten esim: optiwhite lasi. Akvaariot joita toimitamme ovat lähtökohtaisesti kokolasi akvaarioita. Kokolasi akvaariot valmistetaan niin että lasin jokainen reuna on aina hiottu ja silikonityö on viimeistelty riippumatta mistä suunnasta allasta katsoo.

Ohessa kuva akvaariosta jossa on integroitu suodatin-osastointi altaan toisessa päässä. Tällainen ratkaisu på erittäin kätevä moniin tarpeisiin. Kun altaassa on integroitu iso suodatin, ei muita suodattimia tarvita lainkaan.

Tällainen ratkaisu mahdollistaa huomattavan ison määrän biomediaa hoitamaan altaan suodatusta + osastoinnin avulla siihen voi yhdistellä eri tyyppisiä suodatusmateriali yhdistelmiä yms. Ratkaisuun voidaan myös yhdistää korvausvesiosasto, joka varustettuna vedenpinnan automatiikalla pitää altaan vedenpinnan vakiona (kunhan muistaa pitää vettä korvausvesi osastossa)